Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gräsmossv. 41, 775 70, Krylbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-12205.

Avesta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag har idag 556420-7693 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag

Bolaget skall utföra grävmaskinsentreprenader, försäljning av material till entreprenader inom byggnads-, mark- och VVS-branschen samt handel med entreprenadmaskiner inom gräv- och schaktbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Gösta Malmqvist Entreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmqvist, Gösta Ragnar som är född 1949 och har titeln VD, Malmqvist, Gösta Ragnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Johan Olof Peter som är född 1973 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .