S Djärv Hantverk Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns S Djärv Hantverk Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Avesta här finns det många olika Aktiebolag. S Djärv Hantverk Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Avesta jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

S Djärv Hantverk Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556425-1568.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0226-22141 alternativt besöka eller skicka post till S Djärv Hantverk Aktiebolag på följande adress Sör Nävde 15, 774 92, Avesta.

S Djärv Hantverk Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I S Djärv Hantverk Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Djärv, Elsa Maria Karolina som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra smidesarbeten, tillverkning av knivar, yxor, tjäcklor, skölpar samt trähantverk och köpa, äga, förvalta och sälja fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.