Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556457-1916 är organisationsnummer för bolaget Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Avesta som är den kommunen som Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag finns i.

Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-12-02 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Avesta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0226-66101 eller genom brev på följande adress:
Igeltjärna 9, 775 96, Krylbo

Bolaget skall bedriva grundarbeten, schaktnings- och byggnadsarbeten, inköp och försäljning av entreprenadmaskiner, bilar och tillbehör, jordbruksdrift med spannmålsodling, kött- och fläskproduktion och därmed förenlig versamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tomas Nilssons Gräv i Avesta Aktiebolag och det är Nilsson, Tomas Olov som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Susanne Beate som är född 1963 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,