Tobbes Resor Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Tobbes Resor Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tobbes Resor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tobbes Resor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tobbes Resor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-27. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tobbes Resor Aktiebolag ska trivas.

Tobbes Resor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-08. I Avesta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och anordnande av resor inom och utom landet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tobbes Resor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Tobbes Resor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Tobbes Resor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-67130.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tobbes Resor Aktiebolag är Kåll, Erica Wanja Regina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulla Christina Viola som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Fernros, Jennie Linnéa som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Tobbes Resor Aktiebolag har 556465-2187 som sitt organisationsnummer.