Hekema AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Hekema AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hekema AB är ett av dem. Statusen för Hekema AB är att Bolaget är aktivt.

Hekema AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-22. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hekema AB ska trivas.

I Avesta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet. Försäljning av hudvårdsprodukter samt hudvårdstjänster, fotografisk verksamhet som innefattar ateljé, reklam, industri och porträttfotografering samt en del som syftar tilll att framställa olika lösningar för digitala medier, uthyrning av personalkraft, marknadsföring och teknisk support inom motorsport, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hekema AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Hekema AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Hekema AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-80365.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Erik Henrik -Lindström, Kent Erik Donald -Lindström, Margareta Elisabet.

De som är på något sätt har med Hekema AB är Lindström, Kent Erik Donald som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Erik Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Margareta Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Engmér, Margareta som är född 1918 och har titeln Suppleant, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, ADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Hekema AB har 556465-8820 som sitt organisationsnummer.