Dalstjärnan Bostäder AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dalstjärnan Bostäder AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Dalstjärnan Bostäder AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1993-07-05 så skapades Dalstjärnan Bostäder AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Dalstjärnan Bostäder AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556470-1729 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Avesta.

Just nu är Dalstjärnan Bostäder AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Dalstjärnan Bostäder AB så går det att nå dem via telefon på 0226-61111 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dalstjärnan Bostäder AB är Rask-Pedersen, Henrik Axel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rask-Pedersen, Aage som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Eklöv, Sten Gunnar som är född 1943 och har titeln Delgivningsbar person, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .