Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av vitvaror, elmaterial och köksutrustningar, cyklar, EU-mopeder, idka fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1994-09-26 så skapades Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556494-6126 är organisationsnummret för företaget som finns i Avesta.

Just nu är Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0226-19215 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Owe Anderssons Elvaruhus Aktiebolag är Andersson, Hans Ove som är född 1967 och har titeln VD, Andersson, Hans Ove som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Lise-Lott som är född 1969 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .