Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB

Dalarnas län

Information

I Avesta finns det ett Aktiebolag som heter Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB. Det finns flera företag som liknar Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB i Dalarnas län. Avesta är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1995-01-16 så har Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stationsg. 39, 775 50, Krylbo. Vi ni istället prata med Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB så kan ni göra det på 0226-251500.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva verksamhet med el- och instrumententreprenader, ekonomiska konsultationer, förvaltning, leasing och finansiering av fast och lös egendom, företrädesvis fordon, maskinutrustning för industri, biltelefoner och kontorsutrustningar, factoring och rebelåning av fakturor, kontrakt, skuldsedlar och värdepapper och bedriva handel med bilar, båtar, maskiner ävensom tillbehör till sådana produkter, byggnad-, åkeri-, rederi-, och speditionsverksamhet, fordons- och maskinuthyrning ävensom agentur och konsultverksamhet med sådana produkter, finansiering vid företagsöverlåtelser, lagerfinansiering, import- och exportfinansiering och härmed förenlig verksamhet inom och utom Sverige. Bolaget skall även kunna ställa säkerhet för dotterbolag och externa företag, företagsledning och affärsutveckling, dock inte sådan verksamhet som avses i lagarna om bank-, försäkrings-, eller kreditmarknadsrörelser, samt därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av maskiner sker inom byggbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Herou, Carl Pontus som är född 1980 och har titeln VD, Herou, Carl Pontus som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Roswall, Anders Ludvig Stigsson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Erik Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Lars Börje som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision & EU-stöd i Avesta AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Svensk Elentreprenad och Konsult Engineering AB har 556504-6876 som sitt organisationsnummer.