Kjell Johansson Gräv Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Kjell Johansson Gräv Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Kjell Johansson Gräv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kjell Johansson Gräv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kjell Johansson Gräv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-15. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kjell Johansson Gräv Aktiebolag ska trivas.

Kjell Johansson Gräv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Avesta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är entreprenadverkamhet med grävmaskin samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjell Johansson Gräv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Kjell Johansson Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Kjell Johansson Gräv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2520652.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kjell Johansson Gräv Aktiebolag är Johansson, Kjell Börje som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Morelius, Gunbritt Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, .

Kjell Johansson Gräv Aktiebolag har 556514-6494 som sitt organisationsnummer.