André Åkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och André Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och André Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för André Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

André Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-11-02. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där bolaget finns i jobbar för att bolag som André Åkeri Aktiebolag ska trivas.

André Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Avesta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att André Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är André Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med André Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-76047.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med André Åkeri Aktiebolag är Jezejewski, Andrzei Wlodzimierz som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Stake, Eleonora som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

André Åkeri Aktiebolag har 556526-9221 som sitt organisationsnummer.