BeKå Larm AB

Dalarnas län

Information

BeKå Larm AB är ett bolag som finns i Avesta. I BeKå Larm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dubois, Kerstin Viola som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Kurt Östen som är född 1948 och har titeln Suppleant, Byhlin Jonsson, Lena Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jonsson, Björn Elis som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, ADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med BeKå Larm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BeKå Larm AB på telefon 070-3372379.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom försäljning och installation av larm- och säkerhetsprodukter samt handel med värdepapper och därmed jämförlig verksamhet.

Idag är BeKå Larm AB av bolagstypen Aktiebolag.

BeKå Larm AB är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Avesta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BeKå Larm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och BeKå Larm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BeKå Larm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

BeKå Larm AB har 556531-5057 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.