Lundagård Lantbruk AB

Dalarnas län

Information

Lundagård Lantbruk AB är ett av många företag som finns i Avesta. Det är nämligen den kommunen som Lundagård Lantbruk AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lundagård Lantbruk AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Lundagård Lantbruk AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1998-01-23. Men sedan 1998-01-01 så har Lundagård Lantbruk AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kolpelle 105, 733 99, Möklinta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lundagård Lantbruk AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-81001.

Avesta arbetar för att företag som Lundagård Lantbruk AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lundagård Lantbruk AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lundagård Lantbruk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lundagård Lantbruk AB och det är följande personer, Johansson, Anneli Elisabet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Carl Gustaf som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lundagård Lantbruk AB är 556552-0847.