Christer Steingruber Fastigheter AB

Dalarnas län

Information

Christer Steingruber Fastigheter AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Christer Steingruber Fastigheter AB finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Christer Steingruber Fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Christer Steingruber Fastigheter AB har haft sedan 1999-01-01. Christer Steingruber Fastigheter AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Christer Steingruber Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0226-50505.

Avesta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Christer Steingruber Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Christer Steingruber Fastigheter AB har idag 556570-1264 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Christer Steingruber Fastigheter AB

Bolaget skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Christer Steingruber Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Steingruber, Ernst Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Barbro Viola Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .