Hedbergs Tak Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Avesta finns det ett Aktiebolag som heter Hedbergs Tak Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Hedbergs Tak Aktiebolag i Dalarnas län. Avesta är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hedbergs Tak Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-27 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1999-09-28 så har Hedbergs Tak Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-01-27 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hedbergs Tak Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Hedbergs Tak Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 19, 774 35, Avesta. Vi ni istället prata med Hedbergs Tak Aktiebolag så kan ni göra det på 0226-59520.

Bolaget ska bedriva entreprenad- försäljnings- och konsultverk- samhet inom byggnads och anläggningsbranschen, takläggnings- och isoleringsarbete på fastigheter, äga och förvalta fastigheter, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hedberg, Per Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedberg, Lars Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Anders Viktor som är född 1930 och har titeln Suppleant, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, ADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedberg, Lars Ingemar -Hedberg, Per Anders .

Hedbergs Tak Aktiebolag har 556576-1490 som sitt organisationsnummer.