Bilcenter i Avesta AB

Dalarnas län

Information

Bilcenter i Avesta AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Bilcenter i Avesta AB finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bilcenter i Avesta AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bilcenter i Avesta AB har haft sedan 2001-06-11. Bilcenter i Avesta AB har funnits sedan och 2001-06-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bilcenter i Avesta AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsnäsg. 7, 774 41, Avesta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0226-53090.

Avesta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bilcenter i Avesta AB Privat, ej börsnoterat.

Bilcenter i Avesta AB har idag 556600-3009 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Belin, Jan Olof Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bilcenter i Avesta AB

Bolaget skall bedriva uthyrning och handel med fordon och tillbehör inom bilbranschen samt äga och förvalta fast egendom och driva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bilcenter i Avesta AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Belin, Jan Olof som är född 1952 och har titeln VD, Belin, Jan Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Roswall, Anders Ludvig Stigsson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Belin, Katrina Kyllikki som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Åhlberg, Mats Bertil som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .