Maskinservice i Krylbo AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning och reparationer av trädgårdsmaskiner och tillbehör till sådana ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Maskinservice i Krylbo AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Maskinservice i Krylbo AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 2000-12-07 så skapades Maskinservice i Krylbo AB och företaget är har F-skattsedel Maskinservice i Krylbo AB har haft det sedan 2001-01-29.

Maskinservice i Krylbo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556601-9963 är organisationsnummret för företaget som finns i Avesta.

Just nu är Maskinservice i Krylbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Maskinservice i Krylbo AB så går det att nå dem via telefon på 0226-14422 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Maskinservice i Krylbo AB är Fredriksson, Dan Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Dan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Klingström, Jan Göran Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .