Skrottransport i Svealand AB

Dalarnas län

Information

556604-4144 är organisationsnummer för företaget Skrottransport i Svealand AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skrottransport i Svealand AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Avesta som är den kommunen som Skrottransport i Svealand AB finns i.

Skrottransport i Svealand AB har varit registrerat sedan 2001-01-09 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skrottransport i Svealand AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Skrottransport i Svealand AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Avesta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skrottransport i Svealand AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skrottransport i Svealand AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5258563 eller genom brev på följande adress:
Östanbyn 103, 774 92, Avesta

Bolaget skall bedriva godstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skrottransport i Svealand AB och det är Franzén, Hans-Åke Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klarin, Mats som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Ann-Louise som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor,