AB Avesta Text & Dekor

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns AB Avesta Text & Dekor. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Avesta här finns det många olika Aktiebolag. AB Avesta Text & Dekor tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Avesta jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

AB Avesta Text & Dekor är momsregistrerat sedan2001-01-29 och har organisationsnummer 556605-0141.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0226-56700 alternativt besöka eller skicka post till AB Avesta Text & Dekor på följande adress Skogsbov. 12, 774 60, Avesta.

AB Avesta Text & Dekor är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-29.

I AB Avesta Text & Dekor så sitter följande personer i styrelsen: , Sköld, Annelie Kristina som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och handel inom reklambranschen, dataskuren text och logotypes till ljusskyltar, skyltfönster och bilar samt även idka annan därmed förenlig verksamhet.