Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB

Dalarnas län

Information

556605-9977 är organisationsnummer för företaget Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Avesta som är den kommunen som Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB finns i.

Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB har varit registrerat sedan 2001-01-25 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Avesta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB så kan ni göra det på telefon genom 0226-18182 eller genom brev på följande adress:
Kyrkbyv. 62, 774 92, Avesta

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av lin- och rapsoljeprodukter samt jordbruksverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mellansvenska Linoljeprodukter i Avesta AB och det är Andersson, Mats Inge Bertil som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ann-Marie som är född 1929 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,