Masia Reglerteknik AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Masia Reglerteknik AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Masia Reglerteknik AB är ett av dem. Statusen för Masia Reglerteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Masia Reglerteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-12. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där företaget finns i jobbar för att företag som Masia Reglerteknik AB ska trivas.

Masia Reglerteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Avesta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva regler- och automationsteknik samt förvaltning av fast och lös egendom företrädesvis värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Masia Reglerteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31.

Idag är Masia Reglerteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Masia Reglerteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-55880.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Masia Reglerteknik AB är Norman, Per Olof Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Inger Mary-Ann som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ericson, Anders Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Masia Reglerteknik AB har 556618-1482 som sitt organisationsnummer.