Folkare Begravningsbyrå AB

Dalarnas län

Information

Folkare Begravningsbyrå AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Folkare Begravningsbyrå AB finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Folkare Begravningsbyrå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Folkare Begravningsbyrå AB har haft sedan 2001-11-12. Folkare Begravningsbyrå AB har funnits sedan och 2001-11-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Folkare Begravningsbyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalav. 17, 774 41, Avesta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-58160.

Avesta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Folkare Begravningsbyrå AB Privat, ej börsnoterat.

Folkare Begravningsbyrå AB har idag 556618-1557 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Folkare Begravningsbyrå AB

Bolaget skall driva begravningsbyrå och därmed förenlig verksamhet.

I Folkare Begravningsbyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerberg Görling, Ann som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegman, Fredrik Jan Erik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .