WGS Sanering AB

Dalarnas län

Information

WGS Sanering AB är ett av många bolag som finns i Avesta. Det är nämligen den kommunen som WGS Sanering AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

WGS Sanering AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-01-14.

WGS Sanering AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2001-11-28. Men sedan 2002-01-14 så har WGS Sanering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Biv. 36, 776 33, Hedemora. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WGS Sanering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0225-53613.

Avesta arbetar för att bolag som WGS Sanering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WGS Sanering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva verksamhet som selektiv rivning, asbest- sanering, ventilationsrengöring, industrisanering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WGS Sanering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WGS Sanering AB och det är följande personer, Sjöstedt, Guy Tommy Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wahlsberg, Dan Tommy som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstrand, Eva Susanne Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Klingström, Jan Göran Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för WGS Sanering AB är 556619-3388.