Elisabet Adolph AB

Dalarnas län

Information

Elisabet Adolph AB är ett av många företag som finns i Avesta. Det är nämligen den kommunen som Elisabet Adolph AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elisabet Adolph AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2002-01-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elisabet Adolph AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0226-30085.

Avesta arbetar för att företag som Elisabet Adolph AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elisabet Adolph AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva allmänmedicinsk sjukvård, undervisning och forskning härtill samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elisabet Adolph AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elisabet Adolph AB och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elisabet Adolph AB är 556622-9943.