Villabyggarn Reine Dahlberg AB

Dalarnas län

Information

556631-6492 är organisationsnummer för bolaget Villabyggarn Reine Dahlberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Villabyggarn Reine Dahlberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Avesta som är den kommunen som Villabyggarn Reine Dahlberg AB finns i.

Villabyggarn Reine Dahlberg AB har varit registrerat sedan 2002-09-18 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Villabyggarn Reine Dahlberg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

Villabyggarn Reine Dahlberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Avesta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Villabyggarn Reine Dahlberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Villabyggarn Reine Dahlberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0226-13000 eller genom brev på följande adress:
Brunnbäcksv. 48, 775 71, Krylbo

Bolaget skall idka försäljning, entreprenader och byggnation av styckebyggda småhus och flerfamiljshus, fastighetsmäkleri, handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, förmedling och försäljning av marknadsföringsprodukter till små och medelstora företag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Villabyggarn Reine Dahlberg AB och det är Dahlberg, Sylvi som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Jimmy Gunnar som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor,