Klimat & Elservice i Dalarna AB

Dalarnas län

Information

I Avesta finns det ett Aktiebolag som heter Klimat & Elservice i Dalarna AB. Det finns flera företag som liknar Klimat & Elservice i Dalarna AB i Dalarnas län. Avesta är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Klimat & Elservice i Dalarna AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-30 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2003-10-08 så har Klimat & Elservice i Dalarna AB varit registrerat och sedan 2003-12-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Klimat & Elservice i Dalarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Klimat & Elservice i Dalarna AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Högboleden 22, 774 61, Avesta. Vi ni istället prata med Klimat & Elservice i Dalarna AB så kan ni göra det på 0226-51080.

Bolaget skall bedriva elinstallationer, installation och service av ventilationsanläggningar, installation och service av styr- och reglerteknik, obligatoriska kontroller och besiktningar av ventilationsanläggningar, byggnadshantverk, köpa, bygga, förvalta och sälja fastigheter och därmed förenlig verksamhet,

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Skånsjö, Carl Peter Gunnar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomqvist, Leif Erik Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Eva Karin Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Klimat & Elservice i Dalarna AB har 556648-8507 som sitt organisationsnummer.