Mattsjons Gården Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Mattsjons Gården Aktiebolag är ett av många företag som finns i Avesta. Det är nämligen den kommunen som Mattsjons Gården Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mattsjons Gården Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-09.

Mattsjons Gården Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2004-04-17. Men sedan 2005-02-09 så har Mattsjons Gården Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sonnbov. 41, 775 96, Krylbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mattsjons Gården Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0226-66262.

Avesta arbetar för att företag som Mattsjons Gården Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mattsjons Gården Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva jordbruk, skogsbruk och cateringverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mattsjons Gården Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mattsjons Gården Aktiebolag och det är följande personer, Berglund, Siri Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Gunilla Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mattsjons Gården Aktiebolag är 556660-4152.