Månsbo Konsult & Fastighets AB

Dalarnas län

Information

Månsbo Konsult & Fastighets AB är ett bolag som finns i Avesta. I Månsbo Konsult & Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Köhl, Vanja Inga Zinita som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinered, Leif Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Månsbo Konsult & Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Månsbo Konsult & Fastighets AB på telefon 0226-58382.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter samt uthyrning av lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Månsbo Konsult & Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Månsbo Konsult & Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Avesta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Månsbo Konsult & Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-13 och Månsbo Konsult & Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Månsbo Konsult & Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Månsbo Konsult & Fastighets AB har 556660-5118 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.