Village Clothing AB

Dalarnas län

Information

Bolaget ska bedriva handel, design och tillverkning av konfektionsvaror, smycken, presentartiklar, skateboard och snowboard med tillbehör samt försäljning av arbeten inom grafisk design ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Village Clothing AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Village Clothing AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 2004-04-20 så skapades Village Clothing AB och företaget är har F-skattsedel Village Clothing AB har haft det sedan 2004-06-03.

Village Clothing AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-03

556660-8161 är organisationsnummret för företaget som finns i Avesta.

Just nu är Village Clothing AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Village Clothing AB så går det att nå dem via telefon på 0226-51895 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Village Clothing AB är Harborg, Mikael Christoffer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Harborg, Pierre Christian som är född 1978 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .