Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil)

Dalarnas län

Information

Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) har haft sedan 2004-06-24. Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) har funnits sedan och 2004-06-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) så kan ni göra det genom att skicka er post till Bredgrind 4, 774 99, By Kyrkby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-70132.

Avesta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) Privat, ej börsnoterat.

Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) har idag 556663-0660 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil)

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, drivmedel, oljor, fordon, caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Dalälvens Bensin o Handel AB (Statoil) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Bengt Henry Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Löthman, Ulla Carola Theresia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .