Mobiltelegrossisten i Avesta AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Mobiltelegrossisten i Avesta AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Mobiltelegrossisten i Avesta AB är ett av dem. Statusen för Mobiltelegrossisten i Avesta AB är att Bolaget är aktivt.

Mobiltelegrossisten i Avesta AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-11. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där företaget finns i jobbar för att företag som Mobiltelegrossisten i Avesta AB ska trivas.

Mobiltelegrossisten i Avesta AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06. I Avesta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av mobiltelefoner med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mobiltelegrossisten i Avesta AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06.

Idag är Mobiltelegrossisten i Avesta AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Mobiltelegrossisten i Avesta AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-55200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mobiltelegrossisten i Avesta AB är Mårtensson, Leif Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestlund, Monika Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mobiltelegrossisten i Avesta AB har 556670-6304 som sitt organisationsnummer.