Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-11. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där företaget finns i jobbar för att företag som Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag ska trivas.

Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27. I Avesta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med leksaker, leksaksspel, present- artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-51086.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag är Steinbach, Jessica Elinor Birgitta som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Anders Åke som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Leksaksaffären i Avesta Aktiebolag har 556687-5307 som sitt organisationsnummer.