Janz Scandinavia AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Janz Scandinavia AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Janz Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Janz Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

Janz Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-06. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Janz Scandinavia AB ska trivas.

I Avesta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, försäljning och utveckling av automationsprodukter såsom olika PC-lösningar, servomotorlösningar, stegmotorlösningar och styrsystem, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Janz Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är Janz Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Janz Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-58916.

Firman tecknas av styrelsen Särskild delgivningsmottagare saknas..

De som är på något sätt har med Janz Scandinavia AB är Lockmann, Arnulf Bernd som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rennerich, Michael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, ADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Janz Scandinavia AB har 556714-7862 som sitt organisationsnummer.