AB Avesta Bruksclub

Dalarnas län

Information

AB Avesta Bruksclub hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där AB Avesta Bruksclub finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Avesta Bruksclub tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. AB Avesta Bruksclub har funnits sedan .

Vill ni skicka post till AB Avesta Bruksclub så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-54599.

Avesta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är AB Avesta Bruksclub Privat, ej börsnoterat.

AB Avesta Bruksclub har idag 556730-8191 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael är den som för stunden ansvarar för AB Avesta Bruksclub

Bolaget ska bedriva hotell- och restaurangrörelse och uthyrning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I AB Avesta Bruksclub så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .