Quesco International Fastigheter AB

Dalarnas län

Information

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper konsultverksamhet inom fastighetsområdet försäljning av produkter inom energi avseende sol, vind och vatten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Quesco International Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Quesco International Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 2008-04-09 så skapades Quesco International Fastigheter AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556755-6492 är organisationsnummret för bolaget som finns i Avesta.

Just nu är Quesco International Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Quesco International Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Quesco International Fastigheter AB är Nilsson, Jimmy Sölve Henrik som är född 1960 och har titeln VD, Nilsson, Jimmy Sölve Henrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rickard Henrik som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Robin Jimmy som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Elsa Anita som är född 1958 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln RevisorDalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .