Pritech Teknik&Projekt i Bergslagen

Dalarnas län

Information

I Avesta finns det ett Enskild firma som heter Pritech Teknik&Projekt i Bergslagen. Det finns flera verksamheter som liknar Pritech Teknik&Projekt i Bergslagen i Dalarnas län. Avesta är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2003-12-18 så har Pritech Teknik&Projekt i Bergslagen varit registrerat och sedan 2003-12-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Pritech Teknik&Projekt i Bergslagen och det finns fler verksamheter som är det i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Pritech Teknik&Projekt i Bergslagen så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Pritech Teknik&Projekt i Bergslagen så kan ni göra det på .

Projektledarskap för i första hand stålverksindustrin, kan vara allt från automationsprojekt till utbildning av operatörer. Införsäljning och marknadsföring åt andra företag, kan vara både tekniska lösningar och tjänster. Utredningar, rapportskrivningar samt metallurgiska uppdrag åt kund.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Lars Erik Peter som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Pritech Teknik&Projekt i Bergslagen har 560516-XXXX som sitt organisationsnummer.